VÁNOČNÍ KAPR RUSIA

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 


Na Štědrovečerní stůl !!

INGREDIENCE: 4 porce ryby, 150g žampiónů (nebo jiných hub), 1 dl bílého vína, 1 lžíce hladké mouky, 40g másla, sůl, mletý pepř, vývar.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z ruské kuchyně - Porce ryby vložíme do kastrolu, proložíme je žampióny (houbami) pokrájenými na plátky, osolíme, opepříme, zalijeme vínem a trochou vývaru tak, aby byly potopeny do dvou třetin a dusíme pod pokličkou, až změknou (15-20 minut). Měkké ryby a žampióny (houby) z kastrolu opatrně vyjmeme, do šťávy přidáme mouku rozetřenou s polovinou dávky změklého másla a za stálé ho míchání vaříme, až omáčka zhoustne. Do omáčky vmícháme sůl, a zbylé máslo, porce ryby na talířích pokryjeme žampióny (houbami) a vše přelijeme omáčkou.



VÁNOČNÍ KAPR RUSIA VÁNOČNÍ KAPR RUSIA



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1355 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz